Isporuka

- Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (osobi koja vrši dostavu). Prodavac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tokom dostave.
 
- Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
 
- Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.
 
- Prodavac se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada primi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon primanja te potvrde prodavac se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.
 
- Nakon što dostavljač (firma koja vrši dostavu) primi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za dalji tok isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.
 
- Roba se isporučuje na teritoriji Crne Gore. Za narudžbe do 20,00 eura cijena dostave je 5,00 eura. Za narudžbe preko 20,00 eura troškove dostave snosi prodavac.